А кое по бързо набира 1.4t.s или 1.6 boxer ???? Всмисъл нали са с еднакви коне!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква е вашата максимално развита скорост
Collapse
X
-
Ами аз на моя боксер съм правил 190 и малко ама май може и още , но си е стршничко вече. Но въпроса ми е коя набира повеч на старт.....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от OrmАми аз на моя боксер съм правил 190 и малко ама май може и още , но си е стршничко вече. Но въпроса ми е коя набира повеч на старт.....
стига с тия гъби беОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от OrmАми аз на моя боксер съм правил 190 и малко ама май може и още , но си е стршничко вече. Но въпроса ми е коя набира повеч на старт.....
стига с тия гъби бе
сметни първо
после може и да се возимНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей][quote=Orm][quote="търтей":2b4rg2tn][quote=Orm]Ами аз на моя боксер съм правил 190 и малко ама май може и още , но си е стршничко вече. Но въпроса ми е коя набира повеч на старт.....[/quote]
стига с тия гъби бе[/quote]
Зема да те кача да те повозя на[/quote]
[url="http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11589"]http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11589[/url]
сметни първо
после може и да се возим[/quote:2b4rg2tn]
Нищо не му разбирам на тва ... може ли малко поясненияпоздрави
Alfa romeo 145
Comment
-
Aбе аз откаде трябва да знам диаметъра на гумите или Геар ратион пък какво е изобщо не разбрах , дай да се возиме пък после ще проверим програмкатаАз съм ги вдигал 190 и съм сигурен в това изпреварвах едно хюндай купе , бяхме аз и жена ми в колата. Така че съм сигурен че 1.6 боксер ги прави тия километри
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmAбе аз откаде трябва да знам диаметъра на гумите или Геар ратион пък какво е изобщо не разбрах , дай да се возиме пък после ще проверим програмкатаАз съм ги вдигал 190 и съм сигурен в това изпреварвах едно хюндай купе , бяхме аз и жена ми в колата. Така че съм сигурен че 1.6 боксер ги прави тия километри
а за твойта че дига 190 дига ги лошо няма
Alfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmAбе аз откаде трябва да знам диаметъра на гумите или Геар ратион пък какво е изобщо не разбрах , дай да се возиме пък после ще проверим програмкатаАз съм ги вдигал 190 и съм сигурен в това изпреварвах едно хюндай купе , бяхме аз и жена ми в колата. Така че съм сигурен че 1.6 боксер ги прави тия километри
Ми значи да се пускам срещо едно такова хюндайче, че един приятел кара такъв и ме рънка от известо време да ги бягаме ама аз си мисля, че ще ме бие и такам. Все повече се замислям... бе ще видим че попринцип не съм я взел да се състезавам ама тоя почва да ме дразни вече. Айде пък ако ги изпробваме ще разправям после
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDNeSSПървоначално публикувано от OrmAбе аз откаде трябва да знам диаметъра на гумите или Геар ратион пък какво е изобщо не разбрах , дай да се возиме пък после ще проверим програмкатаАз съм ги вдигал 190 и съм сигурен в това изпреварвах едно хюндай купе , бяхме аз и жена ми в колата. Така че съм сигурен че 1.6 боксер ги прави тия километри
Ми значи да се пускам срещо едно такова хюндайче, че един приятел кара такъв и ме рънка от известо време да ги бягаме ама аз си мисля, че ще ме бие и такам. Все повече се замислям... бе ще видим че попринцип не съм я взел да се състезавам ама тоя почва да ме дразни вече. Айде пък ако ги изпробваме ще разправям послеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment